Sillalt alla sõitnud traktor tõsteti juba eile õhtul üles (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reede õhtul Võsul Simona sillalt alla sõitnud traktor rippus seal kuni pühapäeva õhtuni, haagisega sillakonstruktsiooni külge haakunud.

Laupäeva hommikul olukorraga tutvumas käinud Vihula vallavalitsuse nõunik Urmas Osila ütles, et nende peamine mure oli traktor ja selle järelhaagis sealt võimalikult kiiresti kätte saada, sest need häirisid natuke liiklust, eriti just bussiliiklust. Liiklust õnnetuspaigal siiski sulgeda polnud vaja. „Ohukoht oli märkidega tähistatud,“ lausus nõunik.

Tema sõnul oli välistatud traktori väljatõmbamine, sest see kahjustaks õnnetuse käigus niigi kannatada saanud silda veel enam. Seepärast tõsteti sillalt alla sõitnud traktor pühapäeva õhtul kella 19 ajal kraanaga teele tagasi tõsta.

Veel ütles Osila, et seni pole ei politseil ega vallavalitsusel õnnestunud kontakti saada ei traktoriroolis olnud töömehe ega traktoriomanikuga. Samuti märkis nõunik, et esialgu kannab vallavalitsus ise kõik kulud, mis on seotud traktori kättesaamise ja silla kordategemisega, kuid lõpuks esitatakse arve ikkagi kahju tekitajale.

Simona sild sai õnnetuse käigus tugevalt kahjustada. „Kahju, ilus sild oli,“ nentis Osila.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles