Vinni perekodust lahkunud 14-aastane Sabrina on leitud

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sabrina.
Sabrina. Foto: Politsei

Tüdruk lahkus laupäeva pärastlõunal kella 16.30 paiku ega naasnud õhtul.

Kasvatajad muutusid seepeale murelikuks ning palusid tüdruku otsimisel politsei abi. Esialgsetel andmetel võib tüdruk ringi liikuda koos meesterahvaga, kuid ei ole teada, kuhu nad võisid suunduda. Politsei suhtles Sabrina kasvatajate ja lähedastega, tüdruku isikukirjeldus on edastatud kõigile maakonna patrullidele.

Kasvataja sõnul on tüdruk varem ühel korral kodust lahkunud, kuid mitte nii pikaks ajaks, ning tookord naasis ta iseseisvalt. Tüdrukul ei ole kaasas mobiiltelefoni, seega ei saa talle ei helistada ega tema asukohta positsioneerida.

Tüdruk on umbes 170 sentimeetrit pikk, kõhna kehaehitusega ning tal on pikad heledad juuksed, tema kukal on kiilaks aetud. Lahkudes oli tüdrukul seljas beež jakk ja hall T-särk ning jalas mustad retuusid ja beežid tennised. Sabrinal oli kaasas musta-valgekirju seljakott.

Politsei palub kõigil, kes on Sabrinat näinud või kel on teavet tema võimaliku asukoha kohta, helistada numbril 322 2677 või hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles