Sagadi puupäevadel “mürises” limonaaditehas ja mekiti pimesi liha

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ema ja tütre tiim kaunistab kuumaaluseid.
Ema ja tütre tiim kaunistab kuumaaluseid. Foto: Kristi Ehrlich

Möödunud nädalavahetusel Sagadis peetud puupäevadel pani laste silmad särama limonaaditehas, kus sai magusa joogi oma maitse järgi valmis segada ja pudelisse panna.

Sagadi metsamuuseumi juht ja puupäevade eestvedaja Ain Kütt kõneles, et jääkeldris käima lükatud limonaaditehas oli üks puupäevade selleaastastest uuendustest.

“Menüüd peab uuendama, muidu tüütab ära,” leidis Kütt, lisades, et tegevusi, mis oleksid üks ühele sarnased varasemate aastate omadega, on tegelikult alla poole. Ja needki on muutunud või mõne variatsiooniga. Vaid laastukorvi meisterdatakse samamoodi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles