Põnev: jalgpalli-Tarval on fänne nii Euroopas kui ka Ameerikas

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JK Tarvas läkitas teisipäeval piiri taha Saksamaale 19 fännisärki.
JK Tarvas läkitas teisipäeval piiri taha Saksamaale 19 fännisärki. Foto: Rakvere JK Tarvas

Saksamaal elavad jalgpallifännid tegid Rakvere JK Tarvas meeskonnale aegade suurima fännisärkide tellimuse: teisipäeval rändas maailma parimasse, 2014. aasta MM-i kullariiki 19 särki koguväärtusega 700 eurot.

Lääne-Virumaa jalgpalli lipulaeva pressiesindaja Andres Rattassep rääkis, et posti pandud partii Nike`i jalgpallisärke varustati Tarva mängijate poolt personaalsete pühenduste ja autogrammidega.

Enim fännisärke läks teele klubi noore talendi Mario Kuokkaneni nime ja numbriga, kuid nõutud olid samuti kogenud Joonas Ljaši, Mihkel Gulli, Kaarel Saare, Sten Tammiku, Alari Aunapuu, Henri Hangu ning Siim Rannamäe nime ja signatuuriga särgid.

Kõige rariteetsema XL-suurusega kollast värvi väljakumängija särgi omandas aga sakslane, kes kannab nüüdsest uhkusega seljal nime Susi. Nimelt on tegemist JK Tarva väravavahi Sander Susiga, kelle originaal mängusärk on teadupoolest tavapärasest väljakumängija omast sootuks erinevat tooni - roosa.

"Oleme varasemaltki saatnud fännisärke ja -salle ning väiksemaid klubi logoga vimpleid Saksamaale, samuti Portugali, Itaaliasse, USA-sse," märkis Andres Rattassep. "Ühed meie suuremad poolehoidjad on näiteks kunagised Tarva korvpallimeeskonna ameeriklastest mängumehed Brandis Raley-Ross ja David Haughton."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles