Rakvere piima- ja lihaühistu pidasid sünnipäeva

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sünnipäeva puhul kinkis Mika Vehmanen (paremal) Rakvere Lihaühistu juhile Priit Putkole kunstnik Jule Käen-Tormi õpilase maalitud pildi, et ka kabineti nelja seina vahel viibides oleks tegelik elu ja lehmad kogu aeg silme ees.
Sünnipäeva puhul kinkis Mika Vehmanen (paremal) Rakvere Lihaühistu juhile Priit Putkole kunstnik Jule Käen-Tormi õpilase maalitud pildi, et ka kabineti nelja seina vahel viibides oleks tegelik elu ja lehmad kogu aeg silme ees. Foto: Meelis Meilbaum

Möödunud reede õhtul tähistasid sünnipäeva Rakvere Piimaühistu ja Rakvere Lihaühistu – piimaühistul täitus 25. ja lihaühistul viies tegutsemisaasta.

Galaõhtusöögil Aqva konverentsikeskuses külalistele kõnet pidanud lihaühistu ja piimaühistu nõukogu esimees Mika Vehmanen võrdles piimaühistu tegutsemist inimlapse sirgumisega.

Piimaühistu sünnib 1992. aastal. Pärast Eesti taasiseseisvumist on palju ebakindlust: kuidas tuleb toimetada, kas oleme ühiselt tugevamad?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles