Kogukonnamajale anti toetust

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tauno Toompuu.
Tauno Toompuu. Foto: Kasper Mäe

Kodanikuühiskonna Sihtkapital eraldas EELK Rakvere Kolmainu kogudusele 11 259,80 eurot Kogukonnamaja teenuste arendamiseks. Nimelt on koguduse pastoraadis renoveeritud ruumid Kogukonnamajaks, kus alates veebruarist on käinud kahel päeval nädalas koos intellektipuudega inimesed neile loodud kaitstud töö keskuses.

Uueks eesmärgiks on töötada välja Kogukonnamajale majanduslikult elujõuline rahastus- ja tegevusmudel, mis muudab Rakvere Kolmainu koguduse Kogukonnamaja sotsiaalseks ettevõtteks.

“Meie eesmärk on leida juurde vabatahtlikke, neid motiveerida ja hoida ning samuti töötada välja annetuste kogumise mudel,” rääkis koguduse õpetaja Tauno Toompuu. Ta lisas, et eelmise projektiga loodi ettevõtetest koostööpartnerite võrgustik, kes intellektipuudega noortele lihtsamaid tellimusi annavad. Nendeks ettevõteteks on Väike Ingel, Liliina, Männiniidu aiand, Ehe Mood ja autistlike lastega tegelev MTÜ Põlvamaal, kellele valmistatakse stressipalle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles