Ööjooksuga kaasnevad piirangud Rakvere linnaliikluses

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Ööjooksu võistlusradade kaart.
Eesti Ööjooksu võistlusradade kaart. Foto: MTÜ Rakvere Maraton

Eeloleval laupäeval toimub Rakveres seitsmes Eesti Ööjooks. Suurüritusel osaleb tänavu enam kui 8000 inimest 20 riigist ning selle läbiviimisega kaasnevad muudatused Rakvere liikluskorralduses.

Sündmuse heal tasemel korraldamiseks suletakse alates 12. augusti hommikul kella 8-st liikluseks mitmed tänavalõigud: Kastani puiestee, Kastani - Adoffi - Laia vaheline lõik ja Parkali ning Jakobsoni tänav kuni Laia tänavani. Samuti ei saa liigelda Laial ja Posti tänaval kuni Adoffi tänavani.

Kogu võistlusraja ulatuses suletakse linnas liiklus ajavahemikul kella 19-22.30.

Ööjooksu stardid antakse algusega kell 20 Keskväljaku veerelt.

Korraldajad vabandavad ette liikluse piiramise pärast ja soovitavad võimalusel vältida laupäeva õhtul liiklemist autodega.

Keskväljaku bussipeatus on ürituse päevaks tõstetud Tsentrumi kaubanduskeskuse juurde Koidula tänaval.

Korraldajad paluvad tungivalt vältida parkimist Laia, Posti, Pika ja Laada tänava ääres ning samuti Kastani puiesteel.

Soovituslikud parkimisalad on linna külalistele ja osalejatele Vallikraavi, Kunderi, Vabaduse, Karja, Tartu, Seminari ja Tõusu tänaval, mis tagavad ühtlasi jooksu lõppedes operatiivsema väljumise linnast (Tallinna, Narva, Pärnu või Tartu suunal).

Liiklust suunavad linnas G4S turvatöötajad ja helkurvestidega märgistatud vabatahtlikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles