Raudteelõigu remont muudab Elroni sõiduplaane

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong.
Elroni rong. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Remont Tapa-Tartu raudteelõigul toob ajavahemikul 16.–31. augustini muudatusi reisirongide sõiduplaanidesse Tallinna-Tartu, Tartu-Valga ja Tartu-Koidula-Piusa liinil. Kolmel päeval nädalas sõidavad liinil ka asendusbussid.

Raudteed remonditakse teisipäeviti, neljapäeviti ja laupäeviti. Neil päevadel teenindavad reisijaid päevastel kellaaegadel Tapa-Rakke ja Tapa-Tartu lõigul asendusbussid.

Elroni müügi- ja arendusjuhi Ronnie Kongo sõnul hakkab remondi tõttu kehtima sisuliselt sama sõiduplaan, mille järgi liikusid rongid ka mai- ja juunikuus. "Eriti tuleks tähele panna, et osaliselt bussiga asendatud reiside puhul ei ole Tartust võimalik jätkata sõitu Valga ja Koidula suunas ega vastupidi," selgitas ta.

Täpset ja operatiivset infot sõiduplaanimuudatuste kohta leiab Elroni kodulehelt ning vahetult enne uue sõiduplaani kehtima hakkamist Elroni peatuste juurest infostendidelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles