Peeter Võsa mõtleb “akadeemilisemale” telesaatele

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogulased Peeter Võsa ja pinginaaber Vladimir Velman ning Urve Tiidus ja Jaanus Tamkivi.
Riigikogulased Peeter Võsa ja pinginaaber Vladimir Velman ning Urve Tiidus ja Jaanus Tamkivi. Foto: Arvet Mägi

Lääne-Virumaalt riigikogusse valitud Peeter Võsa näeb “Võsareporteri” saatejuhina kuni jaanipäevani. Ajakirjanikutööd kavatseb Toompeale jõud­nud telemees jätkata ka tu­levikus, kuid mõneti rangemates raamides kui praegu.


Peeter Võsa sõnul jätkub telesaade “Võsareporter” endi­sel moel kuni jaanipäevani ja teoks saab ka “Võsareporteri” laulukonkursi lõppkontsert, mis suure tõenäosusega toimub Rakveres või Jõgeval. “See­järel teen teletöös suvevaheaja, kuid samas mõtlen, kuidas ajakirjandusvaldkonnas eda­si minna. Sellest väljakutsest loobuda ma ei kavatse, kuid samas pean riigikogu liik­mena arvestama teatud raami­dega,” rääkis Võsa. “Ühe ideena on kabinetisaade, kus aruta­takse õigusvaldkonna­ga ning teistegi elualadega seo­tud probleeme ja keerulisi olu­kordi. Sellisel saatel võiks ol­la ka kaks või kolm saatejuhti.”

Keskerakonda kuuluv Peeter Võsa on parlamendi õiguskomisjoni liige. Komisjoni esimees on Lääne-Virumaalt parla­menti valitud Marko Pomerants ja aseesimees Kalle Laanet keskerakonnast.


Võsa märkis, et õiguskomis­joni kasuks otsustas ta huvist politsei-piirivalve ja päästeameti töö vastu. “Ehk juba esimesel aastal on plaanis koos ko­misjoni liikmetega teha tutvumiskäik Lääne-Virumaa polit­sei- ja päästeametiasutustesse. Aga neljaaastases perspektiivis tasub seada eesmärgiks vastavate asutuste külastamise kogu Eestis.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles