Jalgpalli-Tarval on fänne Euroopast Ameerikani

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeval rändas Saksamaale 19 särki koguväärtusega 700 eurot.
Teisipäeval rändas Saksamaale 19 särki koguväärtusega 700 eurot. Foto: Rakvere JK Tarvas

Saksamaal elavad vutifännid tegid Rakvere JK Tarvas meeskonnale aegade suurima fännisärkide tellimuse: teisipäeval rändas 2014. aasta MM-i kulla riiki 19 särki koguväärtusega 700 eurot. Lääne-Virumaa jalgpalli lipulaeva pressiesindaja Andres Rattassep rääkis, et posti pandud partii Nike'i jalgpallisärke varustasid Tarva mängijad personaalsete pühenduste ja autogrammidega.

Enim fännisärke läks teele klubi noore talendi Mario Kuokkaneni nime ja numbriga, kuid nõutud olid ka kogenud mängijate Joonas Ljaši, Mihkel Gulli, Kaarel Saare, Sten Tammiku, Alari Aunapuu, Henri Hangu ning Siim Rannamäe nime ja signatuuriga särgid.

Kõige rariteetsema, väljakumängija XL-suurusega kollast värvi särgi omandas aga sakslane, kes kannab nüüdsest uhkusega seljal nime Susi. Tegemist on JK Tarvas väravavahi Sander Susi särgiga. Tema originaalmängusärk on teadupoolest tavapärasest väljakumängija omast sootuks erinevat tooni – roosa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles