Lääne-Virumaal on 700 kodu elektrita

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektriliin.
Elektriliin. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Laupäeva õhtupoolikul üle Lääne-Virumaa liikunud äikesefrondi mõjul olid maakonnas eile tuhanded kliendid vooluta. Pühapäeva hommikul oli elektrita 700 majapidamist.

Elektrilevi katkestuste kaart näitas eile peale kella 22, et maakonnas on elektrita 2800 klienti. Võrdluses teiste maakondadega on see arv suur. 

Elektrita oli kõige rohkem majapidamisi Tapal. Pimedas pidid inimesed olema ka Rakvere, Kadrina, Rakke ja Väike-Maarja piirkonnas. 

Päästeamet soovitab ilmastikuolude tõsisel muutumisel võimalusel väljas mitte liikuda. Samuti kutsub päästeamet tähelepanelikkusele liiklejaid, sest tugev tuul võib murda puid, mis võivad kukkuda teele.

Täna päeval püsib pilves selgimistega ilm, mitmel pool sajab hoovihma ja on äikeseoht. Puhub edelatuul 5–11, saartel ja rannikul puhanguti kuni 16 m/s. Sooja tuleb 18–22 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles