Jahe suvi tõstab puhkusereisi hinda

Peep Linno
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Go Traveli turundusjuhi  Anu Vane sõnul oli eelmisel aastal vähem reisijaid maailmas toimuvate traagiliste ­sündmuste tõttu.
Go Traveli turundusjuhi Anu Vane sõnul oli eelmisel aastal vähem reisijaid maailmas toimuvate traagiliste ­sündmuste tõttu. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tänavune jahe suveilm ja turvalisuse tõus lemmiksihtkohtades on kannustanud inimesi rohkem reisima. Puhkusereise tellitakse enam nii suveks kui ka eelseisvaks sügiseks ja aastavahetuseks, näitab turismifirmade statistika.

Praeguses turusituatsioonis tuleb reisimine soodsam ja reisile pääs on kindlam, kui puhkusepakett soetada võimalikult varakult, öeldakse reisibüroodes müüginäitajatele tuginedes. Viimase hetke pakkumisi on vähe ja nende hinnad on tõusnud.

Go Traveli puhkusereiside müük on mullusega võrreldes kasvanud umbes poole võrra. ATKO Tours Rakvere esinduse võrdlus möödunud aastatega näitab reisipakettide hulga suurenemist umbes kolmandiku võrra iga kuu lõikes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles