Hotellitube vuntsinud Aqva võtab tuurid üles

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aqva hotelli ja spaa juht ­Roman Kusma tutvustab värske välimuse ja õdusa sisu saanud numbritubade võimalusi. ­Hiina päritolu laelambi küljes rippuda küll ei sünni, kuid valgusvihku võib sättida vastavalt soovile.
Aqva hotelli ja spaa juht ­Roman Kusma tutvustab värske välimuse ja õdusa sisu saanud numbritubade võimalusi. ­Hiina päritolu laelambi küljes rippuda küll ei sünni, kuid valgusvihku võib sättida vastavalt soovile. Foto: Meelis Meilbaum

Üheksa aastaga klientidele juba koduseks saanud Rakvere Aqva hotelli peamaja numbritoad läbisid pärast jaanipäeva pooleteise kuuga põhjaliku uuenduskuuri. 

Täiesti uue välimuse ja sisuga ning pisut värvilõhnaliste tubadega said esimeste hulgas läinud nädalalõpul tutvust teha tormiööjooksust osavõtjad.

Tegelikult pääsesid mõned kunded vast remonditud Aqva peamajas kiiremini valminud tubadesse juba eelmise kuu lõpus ehk 29. juulil. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles