Lennuki garaažid tekitavad küsimusi (1)

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Garaažid Lennuki linnaosas on äärmiselt inetud, eelmise aasta lõpus oli seal sageli põlenguid.
Garaažid Lennuki linnaosas on äärmiselt inetud, eelmise aasta lõpus oli seal sageli põlenguid. Foto: Marianne Loorents

Rakvere Lennuki linnaosa elanik ei nõustu sealseid garaaže puudutava linnavalitsuse käsitlusega, et need on ebaseaduslikud peremeheta rajatised, mis tuleb maamunalt minema pühkida.

Mees vihjab Rakvere abilinnapea Rainer Miltopi ütlustele, et garaažide nime all olevad ehitised on peremeheta ja ei kuulu kellelegi. Samas väidab ta, et on veel elus inimesi, kes on need garaažid oma kätega teinud. “Kindlasti oli neil nende ehitamiseks luba. Iseasi, kas see luba on legitiimne tänastele hegemoonidele,” lisab pahur linnakodanik.

Mehe sõnul on Lennuki linnaosa vanem pidanud umbes 1992. aastast garaažiomanike registrit ja edastanud andmed linnavõimudele. Garaažiomanike registrit on uuendatud iga viie aasta tagant. Viimati tehti seda 2014. aasta juunis. Mehe väitel oli ta siis registri edastamisel linnavalitsuses, sest linnaosa vanem keeldus tema garaaži registreerimast, sest see olevat olnud kellegi varastatud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles