Krediidipanga Rakvere kontor uueneb

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Panga uus logo.
Panga uus logo. Foto: Coop Pank

Seoses Coop Panga kaubamärgi kasutusele võtmisega tänavu sügisel läbivad Krediidipanga kontorid kõikjal Eestis uuenduskuuri. Alates 18. augustist on remondiks suletud Rakvere kontor, mis avab jälle uksed 24. augustil.

Krediidipank võtab Coop Panga ärinime ja kaubamärgi ametlikult kasutusele sügisel. Uuele brändile vastava väljanägemise saavad 12 pangakontorit üle Eesti, mis on remondiks ajutiselt suletud. Lisaks on plaanis avada mitmel pool uusi panga esindusi ning teha igapäevased pangateenused järk-järgult kättesaadavaks Coopi kauplustes üle Eesti.

Krediidipanga Rakvere kontoris kestab remont 18.–24. augustini ja sel ajal on esindus suletud. Krediidipank vabandab võimalike ebamugavuste pärast ja palub remondi ajal külastada mõnd teist esindust. Küsimuste korral palub pank ühendust võtta panga klienditeenindusega telefonil 669 0900.

Eesti ainus ühistuline jaekaubandusgrupp Coop Eesti, mille müügivõrgustikku kuulub enam kui 350 kauplust üle Eesti, ostis tänavu jaanuaris varem Moskva Pangale kuulunud enamusosaluse AS Eesti Krediidipangas. Coopi eesmärgiks on luua Krediidipanga põhjal tugev Eesti kapitalil põhinev Coop Pank, mis kasutab ära jaekaubanduse ja panganduse vahel tekkivat sünergiat ning toob igapäevased pangateenused taas inimeste kodu lähedale. 19 ühistust koosneval Coop Eestil on umbes 80 000 eraisikust omanikku ja ligi 600 000 püsiklienti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles