Nädala lõpp võib tuua kuni 28 kraadi sooja

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuumade ilmad toovad rahva randa.
Kuumade ilmad toovad rahva randa. Foto: Eva Klaas

Ilmateenistuse prognoosi järgi võib nädala lõpus tulla kohati kuni 28 kraadi sooja, uue nädala alguses läheb aga ilm taas jahedamaks.

Laupäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib sadada hoovihma. Puhub lõuna- ja kagutuul 4–10 m/s. Sooja on 13–18 kraadi. Päeval pilvisus tiheneb. Pärastlõunal sajab paljudes kohtades hoovihma, kohati on äikest. Puhub lõuna- ja edelatuul 4–10, õhtul saartel puhanguti 13 m/s. Sooja on 20–25, kohati kuni 28 kraadi.

Pühapäeva öösel on pilves ilm. Sajab vihma, kohati on äikest ja sadu on tugev. Hommikuks pilvisus hõreneb ja sadu lakkab. Puhub lääne- ja edelatuul 5–10, saartel ja rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 12–16 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, võimalik on äike. Puhub edelatuul 5–10, saartel ja rannikul puhanguti 14 m/s, äikese ajal on tuul puhanguline. Sooja on 17–21 kraadi.

Järgmise nädala esmaspäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm. Valdavalt Ida-Eestis sajab hoovihma. Puhub edela- ja lõunatuul 3–9 m/s. Sooja on 11–16 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma, võimalik on ka äike. Puhub edela- ja lõunatuul 3–9 m/s. Sooja on 16–20 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles