Tarva legend aitab Rakvere korvpalli reele

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arnu Lippasaar (vasakul) tõi Rakvere spordikooli noorkorvpallurite baasil Eesti meistrivõistluste teises liigas sellest hooajast võistleva RSK Tarvas meeskonna etteotsa Juris Umbraško.
Arnu Lippasaar (vasakul) tõi Rakvere spordikooli noorkorvpallurite baasil Eesti meistrivõistluste teises liigas sellest hooajast võistleva RSK Tarvas meeskonna etteotsa Juris Umbraško. Foto: Ain Liiva

​Eesti korvpallimeistrivõistluste teisest liigast tagasitulekut alustav Rakvere korvpallimeeskond palkas treeneriks siinsele publikule hästi tuttava lätlase Juris Umbraško.

Läbirääkimised 38-aastase Umbraško Rakvere meeskonna mängivaks juhendajaks toomiseks algasid juba tänavu suve alguses, käed löödi Rakveres kolmapäeval.

“Tunnen ennast siin nagu sportlikus kodus – kõik on tuttav ja kodune,“ lausus Juris Umbraško, kes vahepealsetel aastatel pärast mängijakarjääri lõppu jõudis juhendada poolteist hooaega kuni tänavu veebruarini Valga meeskonda ning töötada ka spordiväljakute paigaldusega tegelevas ettevõttes. “Mulle on üheskoos siinsete abilistega kohaliku korvpalli arendamine ja uuesti ülesehitamine huvitav väljakutse. Alustame samm-sammult ja püüame esmalt oma noormängijate emad-isad ning seejärel vanaemad ja vanaisad saali tuua,” rääkis Umbraško muheldes. “Loodame, et seejärel leiavad tee saali tagasi ka ülejäänud.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles