Kodumurul löödamatud: Tarva jalgpallurid on endiselt esiliiga tipus

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere JK Tarvas värava lõi Siim Rannamäe (esiplaanil).
Rakvere JK Tarvas värava lõi Siim Rannamäe (esiplaanil). Foto: Ain Liiva

Kodusel Rakvere linnastaadioni muruväljakul viimati eelmise aasta 1. oktoobril kaotusekibedust tundnud Rakvere JK Tarvas meeskond hoiab pühapäevase 5:1 (poolaeg 2:1) võiduga FC Elva üle Eesti jalgpallimeistrivõistluste esiliigas liidripositsiooni.

JK Tarvas on võitnud jutti viimased kaheksa kodumurul peetud kohtumist. Neist seitse on peetud Eesti meistri- ja üks karikavõistlustel. Vastastele on löödud nendes kohtumistes 26 ja endale lastud lüüa seitse väravat.

Elva vastu skooris viimati kübaratriki ehk sahistas kolmel korral väravavõrku Siim Rannamäe, ühe tabamuse lisasid nii Madis Reimal kui ka Mario Kuokkanen. Külalistest avas matši skoori Jürgen Kuresoo.

Rakverlastel on 11 vooru enne meistrivõistluste lõppu esiliiga liidritena kirjas 51 punkti. Neile järgnevad võrdselt 49 punktiga Maardu Linnameeskond ja Tallinna FC Flora U21 tiim. Viimastel on peetud konkurentidest üks matš vähem.

Eeloleval kolmapäeval, 23. augustil läheb JK Tarvas võõrsil vastamisi just Tallinna FC Flora U21-ga. Järgmise kodumängu peavad rakverlased 9. septembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles