Janek Õiglane julgustas sportima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janek Õiglane oli väikelaste kergejõustikupäeval populaarne mees. Noormees tunnistas, et tavaelus teda prillidega tavaliselt ära ei tunta.
Janek Õiglane oli väikelaste kergejõustikupäeval populaarne mees. Noormees tunnistas, et tavaelus teda prillidega tavaliselt ära ei tunta. Foto: Ain Liiva

Kergejõustiku maailmameistrivõistlustel kümnevõistluses neljanda koha saavutanud Janek Õiglane kõneles 21. Swedbanki väikelaste kergejõustikupäeval, et noores eas on kõige olulisem lustlikult võistelda ja sportimisest rõõmu tunda. 

“Pole paremat kohta kergejõustikuga alustada kui siin, arvan, Eesti ühel ilusaimal staadionil Rakveres. Täna ei ole keegi kaotaja, kõik on võitjad. Olge mõnusad ja nautige,” rääkis Õiglane.

Kuna kümnevõistleja jäi MM-il õige napilt medalita, pani väikelaste kergejõustikupäeva peakorraldaja ja kergejõustikutreener Jaak Vettik talle kaela toreda kingituse: kergejõustikupäeva osalejamedali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles