Väike-Maarja korrastas teid ja tänavaid

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teed Väike-Maarjas. Pilt on illustratiivne.
Teed Väike-Maarjas. Pilt on illustratiivne. Foto: Väike-Maarja vallavalitsus

Väike-Maarja vallas on lõppenud tänavused teede ja tänavate rekonstrueerimistööd. Olulisemad asfalteerimistööd tehti Pandivere–Eipri teelõigul, Triigi külas, Kiltsi raudteejaamas ning Simuna tööstusalale viival teelõigul.

Väike-Maarja vallavanema Indrek Kesküla sõnul mõeldi ka kõige noorematele: Väike-Maarja lasteaias asfalteeriti jalgrattaliikluslinnak ja Simuna spordihoone juures jooksurada.

“Võib öelda, et investeerimiskohtade üle otsustati koostöös külakogukondadega. Nii Triigi kui ka Kiltsi raudteejaama teetööde olulisuse tõstatasid kohalikud elanikud juba eelnevatel aastatel arengukava aruteludel ning tänavu said need lubadused täidetud,” lisas Kesküla. Simuna tööstusala juurdepääs asfalteeriti eelkõige koostöö eesmärgil kohalike ettevõtjatega, kusjuures ka ettevõtjad panustasid ise täiendavalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles