Eric Marcus Jaanimets liugles vihmas kuuendaks

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti meistrivõistlused kardispordis jätkusid peale lühikest suvepuhkust eelmisel nädalavahetusel Põltsamaa Kuningamäe kardirajal. Kadrina kardisõitja Eric Marcus Jaanimets (Rich Racing) võitles välja kuuenda koha.

Laupäevase võistluspäeva hommik oli soe ja lämbe. Eric Marcus alustas päeva hea soojendussõiduga ning kvalifikatsioonis teenis ta seitsmenda koha. Esimeses kaheksaringilises eelfinaalis start hästi ei õnnestunud, kuid korraliku sõiduga oli Eric Marcus finišis kuues.

Teise eelfinaali startis Eric Marcus seitsmendana ning finišijoone ületas kaheksandana. Finaalis olid lootused kõrged ning sportlane valmis võitlema iga koha pärast. Start oli hea ning kohe tõusis Eric Marcus ühe koha võrra. Kui sõidetud oli viis ringi, jõudsid kohale äikesetorm ja paduvihm. Seitsmendal ringil võistlussõit katkestati, kuna sõideti slick-rehvidega ning paduvihmas muutus kohtunike vaatenurgast sõitmine ohtlikuks. Eric Marcus jõudis veel oma positsiooni parandada ning saavutas kuuenda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles