Oktoobris toimub üleeuroopaline Baltimaade töömess

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Töötukassa.
Eesti Töötukassa. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Eesti Töötukassa korraldab koostöös Läti ja Leedu tööturuasutuste ja üleeuroopalise töövahendusvõrgustikuga EURES 20. oktoobril online-töömessi "Fast-Track Career in the Baltics".

Töötukassa EURES teenusejuhi Marta Traksi sõnul on mess suunatud eeskätt IT-, tootmis- ja teenindussektoris tegutsevatele ettevõtetele, kes on hädas kohapealt töökäte leidmisega ning sooviksid värvata töötajaid naaberriikidest ning ka kaugemalt.

"Online-töömess on tööandjale hea võimalus kombata, mis toimub lähiriikide tööturul. Samuti aitab see hoida kokku aega, kuna osalemiseks on vaja üksnes huvi värvata, aktiivseid tööpakkumisi ning kolme tundi messipäeval, mil olla virtuaalselt esindatud ning suhelda huviliste tööotsijatega," ütles Traks.

Töömess leiab aset Euroopa Komisjoni loodud portaalis europeanjobdays.eu, kus tööandjad saavad registreerida oma ettevõtte profiili, võtta vastu CV-sid ning pidada virtuaalseid tööintervjuusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles