Rakvere linnuses toimub õuduste öö

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õuduste ööl näeb linnuses koledaid tegelasi ja erinevaid lummutisi. Vaatamist ja proovimist jagub kõigile.
Õuduste ööl näeb linnuses koledaid tegelasi ja erinevaid lummutisi. Vaatamist ja proovimist jagub kõigile. Foto: Marianne Loorents

Täna kell 20 algab Rakvere linnuses õuduste öö, mille varjus liiguvad ringi kooljad, kummitused ja viirastused. Kell 20.30 asutakse ühiselt otsima peata ratsaniku pead ning võistlusmängu parimatele on auhinnad.

Kell 21 algab nõia kohtuprotsess, toimub ka musta maagia etendus ning Eesti esimene õuduslaulupidu. “Idee õuduslaulupeost sündis ühiste arutelude käigus. Leidsime, et õuduslaulupidu õuduste ööl oleks väga sobilik. Laule otsides avastasin, et tuntumad õudu tekitavad laulud on huvitaval kombel pärit lastesaadetest või -filmidest ja seega kindlasti kõigile tuttavad,” rääkis õuduslaulupeo eestvedaja Arlet Palmiste.

Koos saateansambliga tulevad ühislaulmisele “Nõia elu” “Väikesest nõiast”, “Rahalaul” “Nukitsamehest”, “Jahitrofeed” Kukerpillidelt ja paljud teised tuntud laulud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles