Septembris jätkuvad remonditööd raudteel

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elron.
Elron. Foto: Karli Saul/SCANPX

Tapa-Tartu raudteelõigu remonditöödest tulenevalt on kuni 28. septembrini muutunud Tallinna-Tartu, Jõgeva-Tartu, Tallinna-Aegviidu, Tallinna-Rakvere, Tallinna-Narva, Tartu-Valga ja Tartu-Koidula-Piusa rongide sõiduplaanid.

Osa Tallinna-Tartu liini reise on teisipäeviti, neljapäeviti ja laupäeviti asendatud bussidega Tapa-Tartu või Tapa-Rakke lõigul. Tavapärased otseühendused ja ümberistumisvõimalused ei toimi juhtudel, kus reisid on asendatud osaliselt bussidega.

Asendusbusside peatused on märgistatud Elroni värvides tahvlitega, nende asukohad koos infoga sõiduplaanimuudatuste kohta leiab Elroni kodulehelt. 

Asendusbussidega ei ole võimalik transportida jalgrattaid. Jalgratastega sõitjatel palub Elron valida reis, mida teenindab täies ulatuses rong.

Info sõiduplaanimuudatuste kohta ja operatiivne info on leitav Elroni kodulehelt www.elron.ee  ning vahetult enne uue sõiduplaani kehtima hakkamist Elroni peatuste juurest infostendidelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles