Vana ravikeskuse soetanud ärimees laiendab haaret

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisaks eakate kodule ja taastusravikeskusele plaanib Olev Puldre äsja Loksal soetatud hoonesse tuua teisigi vajalikke teenuseid eesotsas apteegiga.
Lisaks eakate kodule ja taastusravikeskusele plaanib Olev Puldre äsja Loksal soetatud hoonesse tuua teisigi vajalikke teenuseid eesotsas apteegiga. Foto: Margus Martin

Lääne-Virumaal kahte ja Harjumaal ühte vanadekodu käitav Olev Puldre soetas hiljuti lisaks endise Loksa ravikeskuse hoone. Pikaaegne ettevõtja soovib seal juba sel sügisel avada vanadekodu ning seejärel taastusravikeskuse.

Puldre rääkis, et sattus müügis olnud majakompleksi pakkumisele üsna juhuslikult ühe tuttava kaudu. Asjaga kohapeal tutvumas käies sündis ostusoov ilma pikema kaalumiseta. Ida-Tallinna haiglalt avalikul oksjonil kinnistu omandanud ärimees ei soovinud täpset ostuhinda avalikustada.

60-aastane Puldre lausus, et mõte eakate kodu ja taastusravikeskuse avamiseks sündis paljuski tänu varasematele kokkupuudetele Loksa endise ravikeskusega. “Olen kunagi seal ise väga palju ravil käinud. Mäletan, et Loksa ravikeskuses töötas selline kõva naine nagu doktor Agajeva,” meenutas ta. “Ruumid, mis olid tol ajal kasutuses, on endiselt alles, kuid vajavad korrastamist. Majas leidub isegi väikene vastuvooluga bassein. Ühe majapoole seisukord on hea, teist poolt tuleb renoveerida.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles