Viru Võrse puudumisel

Marko Pomerants
, riigikogu põhiseaduskomisjoni esimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Pomerants.
Marko Pomerants. Foto: Marianne Loorents

Rakvere Raibe Virumaa Teatajal on, aga võiks olla ka rubriik Viru Võrse. See oleks selline rubriik, mis kõnetaks noori ja aitaks uusi lugejaid lehe juurde tuua. Viru Võrse võiks olla ka noore virulase sünonüümiks. Kuni seda rubriiki pole, kasutan Virumaa Teataja arvamuskülge ja kirjutan ikka täiskasvanule. Loodan ka väikesele võistlusmomendile, sest maavanem Marko Torm ja omavalitsusliidu tegevjuht Sven Hõbemägi teevad oma tavapärase pöördumise kooliaasta alguse puhul ikka.

Rakvere poodides käies saab ilmselgeks, et kooliaasta on algamas. Lasterikaste perede liit kogub koolitarbeid.

Põhiliselt emad on oma lastega vihikute-pliiatsite jahil, no ja eks selga tuleb ka miskit uuemat-suuremat saada. Lapsed kipuvad ju kasvama. Tore, kui on kedagi kooli saata. Meie peres on jõutud olukorda, kus kooliminejaid pole, mis ei tähenda, et kooliaasta algus külmaks jätab. Eriti kui oled teadmiste usku. Teadmised võimaldavad paremini läbi mõeldud otsuseid ja kvaliteetsemat arutelu nendeni jõudmiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles