Kadrina võitles end meistrisarja

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spordiklubi Kadrina hõbedane rannajalgpalli meeskond.
Spordiklubi Kadrina hõbedane rannajalgpalli meeskond. Foto: Erakogu

Pärnu RannaSpordi Areenil toimunud Optibet rannajalgpalli liigade finaalsündmusel jõudis suurepärase hooaja teinud SK Kadrina meeskond hõbemedalile ja võitles välja õiguse mängida rannajalgpalli meistriliigas.

“Viimasele etapile läksime vastu suhteliselt pingevabalt, sest hõbemedal oli sada protsenti kindel, aga soovisime siiski seda kõige kirkamat,” kõneles SK Kadrina kapten Kristo Remmelgas. 

“Esimeses kohtumises oli vastaseks kohalik meeskond BSC Karma, kes kontrollis mängu ning sai meie üle kindla 5:2 võidu. Selles mängus oli meil mitu varianti, et mäng teistpidi pöörata, aga natuke jäi õnnest puudu ja nemad lõid kõik oma võimalused ära. Teine kohtumine oli vana rivaali Schöttliga, kelle me võitsime väga tulises lahingus 7:6. Mäng oli justkui meie kontrolli all, aga mingil hetkel proovisime mängida ainult minu peale,” meenutas Remmelgas ja lisas, et plaan nägi ette, et ta lööks võimalikult palju väravaid ja tooks koju esiliiga parima väravaküti tiitli. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles