“Linnapea” Reinar Hallik riputas koondise dressi nagisse

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimene treener Kalju Pluutus (vasakult) abistas Jaanus Liivakuga Reinaril suvisel Ida-Virumaal lapsi juhendada.
Esimene treener Kalju Pluutus (vasakult) abistas Jaanus Liivakuga Reinaril suvisel Ida-Virumaal lapsi juhendada. Foto: Erakogu

Spordisõprade südamed võitnud Reinar Hallik meenutab, et Kalju Pluutus oli see mees, kes ta ninapidi korvpalli juurde vedas.

Narvast pärit 33-aastane mängumees jättis fännidega hüvasti 16. augustil Tallinnas Saku suurhallis, kus korvpalli rahvuskoondis alistas Euroopa meistrivõistluste tähtsas eelvalikturniiri mängus Makedoonia ja kindlustas pääsu sügisel peetavale valikturniirile.

Alles mõne aasta eest meeste koondises debüteerinud Hallik ei lajatanud hüvastijätumatšis korvi ühtegi kaugviset, mis oli läbi aastate tema leivanumbriks, kuid lahkus ikkagi stiilselt: kehva hüppevõime ja väga hea huumorisoone poolest tuntud 208 sentimeetri pikkune pallur surus palli kaks korda jõuliselt korvi ja viis sellega saalitäie rahvast ekstaasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles