Gheorghe Creţu: “Ma olin valmis õppima”

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gheorghe Cretu soovib jätkata Eesti koondise juhendamist vähemalt kuni 2019. aasta EM-finaalturniirini. «Minu jaoks on Eesti koondis üks väga eriline projekt olnud,» ütleb ta siiralt.
Gheorghe Cretu soovib jätkata Eesti koondise juhendamist vähemalt kuni 2019. aasta EM-finaalturniirini. «Minu jaoks on Eesti koondis üks väga eriline projekt olnud,» ütleb ta siiralt. Foto: Tairo Lutter

Igale treenerile on tähtis järgmine samm tema karjääris, ütleb Eesti meeste võrkpalli rahvuskoondise rumeenlasest juhendaja Gheorghe Creţu. Tema hinnangul tegi Rakverest sirgunud võrkpallitreener Rainer Vassiljev piiri taha Šveitsi tööle siirdudes hea valiku.

“Tuleb tabada ära õige aeg, millal see samm astuda. Rainer valmistas end selliseks otsuseks ette juba varakult,” tähendas 49-aastane Creţu, kelle näol on tegemist üsna tubli maailmaränduriga – tema teenistuslehelt leiab töökogemusi seitsmest riigist.

“Seda, kas Rainer on valmis, tuleb küsida eelkõige ta enda käest, sest tema tunnetab seda kõige paremini,” lisas Gheorghe Creţu. “Eriti oluline on vaimne valmisolek. Võin iseloomustuseks öelda vaid, et Rainer on kõva töömees, ambitsioonikas, samuti valmis õppima ning omandama järjest uusi teadmisi, mis on tulevikku silmas pidades väga tähtis. Praeguses olukorras tegi ta minu arvates õige otsuse.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles