Kaubakeskustes käib koolikaupade osturalli: minionid on juba defka

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nutikaustik, moodsad geelpliiatsid ja minionidega pinal rändavad paljude kooliminejate ostukotti.
Nutikaustik, moodsad geelpliiatsid ja minionidega pinal rändavad paljude kooliminejate ostukotti. Foto: Marianne Loorents

Lastele koolikaupu ostvate emade-isade elu teevad lihtsamaks usinad õpetajad ning koostöö müüjatega. Näiteks võtab ühe keskmise koolikoti sisu komplekteerimine koos õpetajalt saadud nimekirja ja abivalmi müüjaga kõigest kümme minutit.

Seda kinnitas Rakveres kaupluse Kristallkotkas juhataja Krista Kõue. “Elu teeb lihtsaks suhtlemine poemüüjaga,” viitas Kõue asjaolule, et pikkade värvilist kaupa täis riiulite vahel orienteerumine võib olla lapsevanemale paras pähkel, kui püüda seda üksi teha.

Koolikaupu Kristallkotkas jagub, nagu ka ostjaid. Juhataja väitel pannakse poes rõhku just valiku mitmekesisusele. Tema sõnul on inimesed üha teadlikumad sellest, et väikese koolilapse kott peaks olema kerge, see tähendab, et kaupade välimuse kõrval pööratakse tähelepanu ka nende kaalule. “Suuri raskeid pinaleid tänavu enam väga ei osteta, nüüd peab pinal mahutama palju, aga olema kerge.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles