Inimene peab õppima ja harjutama seda, milles tahab saavutada täiust

Sven Hõbemägi
, Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu tegevdirektor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sven Hõbemägi
Sven Hõbemägi Foto: Erakogu

Pikk suvi on kohe lõppemas ning ukse ees on uus teadmisküllane haridusaasta, mis toob kokku sõbrad ja kolleegid ning tekitab meeldivat ärevust ka lastevanemates, kes lapsi kooliteele saadavad. Teele, kus lisaks uutele teadmistele omandatakse palju eluks vajalikke oskusi. On taas aeg, mil suvel kogutud energia rakendatakse oma tuleviku heaks.

Uueks haridusaastaks peavad lisaks õpilastele ja õpetajatele valmis olema koolid, kus nii esimesse klassi minevale koolijütsile kui ka juba kogenud ­haridusteel käijale luuakse keskkond, mis on turvaline, loov ja innovaatiline ning milles õpetajad saavad oma energia suunata noorte teadmisjanu kustutamisele, olles innustavad ja positiivsed.

Just õpetajatel on oluline roll noore tulevikus, mitte ainult teadmiste andjana, vaid ka oluliste väärtuste kandja ning eeskujuna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles