Einar Vallbaum pani Kundas kokku oma valimisnimekirja

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Einar Vallbaum.
Einar Vallbaum. Foto: Meelis Meilbaum

Endine riigikogu liige ja Lääne-Viru maavanem Einar Vall­baum pani loodavas Viru-Nigula vallas kokku valimisliidu Meie Kodu ning kandideerib selle nimekirjas, kuigi ta enda sõnul oli tal väga erinevaid variante.

IRL-i kuuluv Vallbaum ütles, et pärast valitsuse vahetust, kui ta pidi riigikogus teed andma Marko Pomerantsile, tuli talle kohalikel valimistel kandideerimiseks pakkumisi nii Rakverest kui ka Ida-Virumaalt, kuid ta otsustas oma kodukoha kasuks. Õhus oli ka võimalus, et ta üldse ei kandideeri, sest ühes konkureerivas valimisliidus leiti, et Vallbaumil on liiga kõvad pagunid ja ta ei sobi sinna.

“Korra mõtlesin, et ei kandideerigi, aga inimesed ikka küsisid, et mis ja kuidas. Nii tuligi ise nimekiri kokku panna, kuigi start oli võrreldes teistega hiline ja tuli hakata rongile järele jooksma,” rääkis Vall­baum, kelle sõnul on lisaks temale nimekirja eesotsas Raivo Heinmets Viru-Nigulast ja Gaido Kentem Aserist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles