Ebakompetentsus või kius?

Evelin Poolamets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Poolamets.
Evelin Poolamets. Foto: Meelis Meilbaum

Suvi on teadagi puhkuste aeg, bürood ja ametiasutusedki töötavad puhkuste graafikus ning mõnelgi ametnikul võib igav hakata. Ometi ei istu töökad inimesed käed rüpes, isegi kui parasjagu pole ühtki päris ülesannet täita. Mulle meeldivad üldjuhul toimekad inimesed, eriti kui nende tegevus muudab ümbruskonna elu paremaks ja ilusamaks.

Rakvere linnavalitsuses aga käib küll ringi üks igavlev tont, kes on saatnud pea kõikide erakondade esindajatele kurja kirja, sest need pole oma välireklaami kooskõlastanud, ja hirmutanud neid mitme tuhande euro suuruse rahatrahviga, kui nad korraldustele piisavalt kiiresti ei allu.

Jah, poliitiline välireklaam ei ole reklaamiseaduses eraldi määratletud ja sellele võib kohandada välireklaami üldnõuded. Ainus erisus on see, et poliitiline välireklaam tuleb avalikust ruumist eemaldada umbkaudu kuu aega enne valimisi. Seekord on selleks kuupäevaks 10. september.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles