Rakvere noormees aitab juurutada uut reketiala

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Tuus (esiplaanil) ja Fredi Vöörman said hispaanlaste vastu mängides naha korralikult märjaks.
Siim Tuus (esiplaanil) ja Fredi Vöörman said hispaanlaste vastu mängides naha korralikult märjaks. Foto: Meelis Meilbaum

Laupäeval avati Tallinnas Rocca al Mare tennisekeskuses padelikeskus. Pärast intensiivset näidismängu tunnistas higist leemendav halli projektijuht, Rakverest pärit Siim Tuus, et tegelikult on padel rahulik ja lõbus mäng.

Intensiivseks läheb mäng siis, kui vastased on profid. Näidismängus püüdsid tennisistid Siim Tuus ja Fredi Vöörman vastu saada kogenud padelimängijatele German Shaferile ja Sergio Garcia Tolosale. Hispaanlased oskasid meie meeste kiire mängu osavate tehniliste lüketega enda kasuks pöörata.

Rahvusvahelise padeliliidu president Daniel Patti lausus, et sellel Mehhikost pärit mängul on alaliit 31 riigis. Kohe lisandub ka Eesti. Naabritel Rootsil ja Soomel olid alaliidud juba olemas. Patti sõnul on mäng kõige populaarsem just Hispaanias. Seal eestlased padeliga esimest korda tutvust tegidki. “Kui sa võtad reketi ja lööd sellega palli, oled armunud ja jäädki mägima,” tunnistas Patti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles