Kohti volikogus jagub vaid kümnendikule

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üksikkandidaadina Rakvere volikogusse pürgiv Eino Vaher tahab kuuldavale tuua lihtsa inimese mõtted.
Üksikkandidaadina Rakvere volikogusse pürgiv Eino Vaher tahab kuuldavale tuua lihtsa inimese mõtted. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere linnavolikogu 21 kohale on seatud kandideerima üle 230 inimese. Kui palju neist reaalselt kandideerima jääb, on lõplikult selge järgmise kolmapäeva õhtuks.

Eile lõppes kandidaatide esitamine kohaliku omavalitsuse volikogu valimisteks. Enamasti jäi see viimastele tundidele, Rakveres oli oma nimekirja varem, esmaspäeval, esitanud vaid Isamaa ja Res Publica Liit (IRL), kelle nimekirjas on 45 kandidaati.

Valimisnimekirja esitanud Kert Karuse sõnul on IRL Rakvere linnas olnud viimased paarkümmend aastat tugevalt esindatud. “Oleme järjekindlalt ajanud siin kohalikke asju ilma kisa ja kärata ning linnaelanikud on meid usaldanud. Ka nendel valimistel oleme välja pannud väga mitmekülgse ja tugeva nimekirja,” rääkis Karus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles