Võsu suvi – üritusevaba nädalavahetust enam ei leia

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võsu rannafest on üks neist suvistest üritustest, mis toob endaga kaasa kõike: suure melu ja rahvahulga, umbes tänavad ja pilgeni täis parklad, kiidusõnad ja kriitikanooled.
Võsu rannafest on üks neist suvistest üritustest, mis toob endaga kaasa kõike: suure melu ja rahvahulga, umbes tänavad ja pilgeni täis parklad, kiidusõnad ja kriitikanooled. Foto: Kasper Mäe

Võsu üritusetihe suvi on selleks korraks läbi. “Läks hästi,” võttis vallavanem Annes Naan kolm kuud lühidalt kokku. Mõtlemiskohti, kuidas võiks suurüritused kohalikku elu rohkem toetada, siiski jagub.

Põhiliselt toob Võsul peetavatest suurüritustest tagasisidet, nii positiivset kui ka negatiivset, rannafestival. “Sel aastal võibolla halba tagasisidet rohkem,” nentis Naan, täpsustades, et peamiselt nuriseti rahvarohkuse üle – festivalikülastajad ei tahtnud peale festivalialalt lahkumist Võsu kitsastele tänavatele ära mahtuda.

“Ma ise küll festivalil ei käinud, aga tulin Võsule peale selle lõppu kella ühe paiku öösel, et lihtsalt vaadata, mis alevis toimub. Autodega sõitmisest ei tasu rääkidagi, isegi liikumine oli raskendatud, nii palju oli rahvast Ukulele, Seitsmenda Taeva ja O Kõrtsi läheduses,” meenutas vallavanem ja teadis rääkida, et sel õhtul oli mingil põhjusel ka kiirabil ja politseil olnud Võsule asja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles