Verekeskus kutsub Rakvere kultuurikeskusesse doonoripäevale

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Doonoripäev.
Doonoripäev. Foto: Meelis Meilbaum

Põhja-Eesti regionaalhaigla verekeskus ootab nii uusi kui ka püsidoonoreid verd loovutama täna kella 10–14 Rakvere kultuurikeskuses toimuvale doonoripäevale. Eriti oodatud on 0- ja A-reesusnegatiivsete doonorite veri, kuid kutsutakse ka teiste veregruppide doonoreid.

“Pärast edukat telgituuri alustame tavapäraste doonoripäevade väljasõitudega Rakverre. Siinsed doonorid on tore ja ühtehoidev arvukas kogukond, kes eriti usinalt on meie suviseid doonoritelke väisanud ning meie verevarusid tõhusalt täiendanud,” ütles Põhja-Eesti regionaalhaigla verekeskuse doonorluse arendusjuht Ülo Lomp.

Rakvere Keskväljakul olid rõõmsad kollased doonoritelgid 19.–21. juunil ning 14.–18. augustil. Kuuel päeval käis telkides kokku 819 virumaalast, kellest 717-l lõppes külaskäik eduka vereloovutusega, neist omakorda 84 andis verd esimest korda elus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles