Kalle Paas: “Niisama ei juhtu midagi”

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Paas oli osaline ühisrahastuskampaanias, mille käigus rajati Tartusse Sepa staadion.
Kalle Paas oli osaline ühisrahastuskampaanias, mille käigus rajati Tartusse Sepa staadion. Foto: Eerik Parvits

See tsitaat on Rakverest pärit Kalle Paasi moto. Ta on 30-aastane haritud mees, kes aitab ellu viia tartlaste jalgpalliunistusi. Kalle Paasi võib nimetada ka Tartu Jalgpallikool Tammeka halliks kardinaliks, kes klubi kommertsjuhi ametit pidades mõtleb ja teeb palju ning talitab elus põhimõtte järgi: tänaseid toimetusi ära tõsta homsesse kausta.

Jalgpallikool Tammeka paistis möödunud aastal silma Eesti mõistes enneolematu ühisrahastuskampaaniaga, mille käigus ehitati Tartus ühe vana ja väsinud vutiplatsi asemele igati nüüdisaegne ja korralik Sepa jalgpallikeskus. Mida see kogemus teile õpetas?

Sepa loomine on olnud elumuutev kogemus minule ja ma loodan, et veel mitmele noorele inimesele. See, kuidas ühe klubi kogukond sõnastas ühe unistuse, planeeris detailhaaval selle elluviimise ning tegi selle samamoodi detailhaaval ja rahva toega teoks ... Väga võimas. Mäletan, et käisin kaks aastat järjest 31. detsembril vanal tühjal Sepa staadionil ja mõtlesin, et näe, aasta pärast peame meie ja staadion jõudma juba jälle uutesse kõrgustesse ...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles