Tapa käsipallitiim heitles Kehraga võimsalt

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti meistrivõistlused käsipallis algasid teisipäeva õhtul kohtumisega, kus spordiklubi Tapa alistus kodusaalis eelmise aasta hõbedameeskonnale HC Kehra/Horizon Pulp&Paper vaid kuue väravaga, 25:31 (poolaeg 11:18).

Mäng algas küllaltki võrdselt, 10. minutiks oli seis 4:6. Siis aga viskas vaid 16-aastane David Mamporia kehralaste kasuks kolm järjestikust väravat, Uku-Tanel Laast ja Marten Mitt lisasid kumbki ühe ning tundus, et 11-kordne Eesti meister läheb eest. Tapa vähendas vahe korraks uuesti neljale väravale, kuid poolajavile kõlas seisul 11:18. Teise pooltunni algul näis Kehra püüdmatusse kaugusse libisevat, sest vahe suurenes vaikselt, aga kindlalt, kuniks veerand tundi enne lõppu olid külalised kümnega ees, 28:18. Koduklubi vastas 6:1 spurdiga, ent lähemale kui viis väravat ei pääsenud.

Tapalaste resultatiivseimad olid Vahur Oolup kuue, Raimond Himma ja Gert Trofimov kumbki viie väravaga. Oolup ja Himma on vaid 17-aastased. Ailar Puhasmets ning Ivary Volkov lisasid kumbki kolm väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles