Edgar Savisaar ähvardab luua uue erakonna

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Keskerakonna endine esimees Edgar Savisaar, kes kandideerib kohalikel valimistel väljaspool keskerakonda oma nimekirjaga, annab mõista, et võib moodustada uue erakonna.

“Midagi tõeliselt kurba on toimumas keskerakonnas. Vägisi paistab, et mind ja osasid keskerakondlasi survestatakse süsteemselt seni, kuni neil ei jää enam üle muud, kui luua oma valijate kaitseks uus erakond,” kirjutas Savisaar eile meediale saadetud kirjas.

“Ma tõepoolest ei oleks uskunud, et asjad enne valimisi nii kaugele lähevad, et minu väike valimisliit, mis seisab samade väärtuste ja samade inimeste eest, mida meist kordades suurem keskerakondki deklareerib, osutub selliseks paanikakülvajaks,” lisas Savisaar, kritiseerides erakonna juhatuse otsust arvata keskerakonnast välja 32 konkureerivates valimisnimekirjades kandideerivat inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles