Maavalitsus ootab aasta terviseedendaja kandidaate

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Virumaa aasta terviseedendaja tiitliga pärjati esimesena 2012. aastal Olga Boitsovi.
Lääne-Virumaa aasta terviseedendaja tiitliga pärjati esimesena 2012. aastal Olga Boitsovi. Foto: Erakogu

Aasta terviseedendaja tiitli andmisega tunnustatakse Lääne-Virumaal inimesi, kes on oma tööga või ühiskondliku tegevusega olnud eeskujuks, silmapaistvalt panustanud maakonnas inimeste tervise parendamisse ja väärtustamisse ning edendanud valdkonda paikkonna tasandil.

"Märgakem ja tunnustagem enda ümber neid, kes oma aega ja energiat panustavad maakonna terviseedenduse järjepidevaks arenguks," kutsus üles Lääne-Virumaa terviseedendaja Kaidy Aljama esitama ettepanekuid aasta terviseedendaja tiitliga tunnustamiseks.

Esitada võib kõiki tublisid inimesi, kes panustavad rahvastiku tervise edendamisse oma igapäevase töö käigus, projektipõhiselt või vabatahtlikult.

Kandidaatide esitamisel palutakse märkida tunnustust vääriva inimese nimi ja kontaktandmed ning lühikirjeldus tunnustamist väärivatest tegevustest. Ettepanekuid oodatakse 1. novembriks Lääne-Viru maavalitsuse nimele märgusõnaga "Aasta terviseedendaja" aadressile Kreutzwaldi 5, Rakvere, 44314 või e-postile Kaidy.Aljama@laane-viru.maavalitsus.ee.

Otsuse laureaadi kohta teeb Lääne-Viru tervisenõukogu. Nominendid ja laureaadid kuulutatakse välja 23. novembril Rakveres kodanikuühenduste konverentsil.

Seni on Lääne-Viru maakonnast tunnustust pälvinud Lääne-Viru maavalitsuse terviseedenduse spetsialist Olga Boitsov (2012), päästeameti Ida päästekeskuse juhtivspetsialist Milvi Kompus (2013), Rakvere Triinu lasteaia õpetaja Viivika Roostar (2014), Haljala gümnaasiumi sotsiaalpedagoog Tiina Pihlak (2015), Uhtna kooli sotsiaalpedagoog Margit Lichtfeldt (2016), Ida prefektuuri teabebüroo vanemkorrakaitseametnik Annela Floren (2016).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles