Vinni vallas tehakse endisele vallajuhile antireklaami (2)

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vinni endise vallavanema Toomas Väinaste vastu suunatud kirjutis, mida kleebitakse valla bussiootepaviljonide seintele.
Vinni endise vallavanema Toomas Väinaste vastu suunatud kirjutis, mida kleebitakse valla bussiootepaviljonide seintele. Foto: Erakogu

Vinni vallas on bussipeatuste seintele pandud sildid, kus tuuakse ära endise vallavanema Toomas Väinaste eelmise aasta kuutasu ja lisatakse, et samas oli vallaelanike palk Eesti madalamaid.

Võrdluseks tuuakse teiste samas suurusjärgus valdade juhtide töötasud, mis olid tunduvalt väiksemad, ja prognoositakse, et pärast kolme valla ühinemist tehakse “Tallinna linnapeale ära”.

Ida prefektuuri pressiesindaja Kerttu Krall ütles, et politsei hinnangul on tegemist negatiivse reklaamiga ja korravalvurid võtavad ühendust bussiootepaviljoni haldajaga ning paluvad reklaami maha võtta.

Riigikogu liige Toomas Väinaste ütles, et bussiootepaviljone haldabki vald. Vallavanem Rauno Võrno oli lõuna ajal pandud kirjatükid maha võtnud. “Kuid need pannakse uuesti,” sõnas Väinaste ja lisas, et märgatud on tumedat sõidukit, mille number on teada.

“See täitsa vale jutt,” kommenteeris Väinaste kirjutisel toodud palganumbrit. Tema sõnul sai ta väiksemat palka ehk 2640 eurot kuus.

“Tehakse poliitilist pläma,” sõnas Väinaste. “Ma pole ühegi valimise ajal kellegi kohta midagi öelnud,” lisas ta.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles