Viru Bull tutvustas uut tiimi

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
RSK Tarvas meeskonnas saab uuel hooajal näha peamiselt kohalikke korvpallureid.
RSK Tarvas meeskonnas saab uuel hooajal näha peamiselt kohalikke korvpallureid. Foto: Meelis Meilbaum

Korvpalliklubi Viru Bull esitles laupäeval Rakvere Põhjakeskuses korvpallitiimi, kes hakkab sel hooajal heitlema Eesti teises liigas ning maakonna meistri- ja karikavõistlustel.

Sel hooajal koosneb RSK Tarvas võistkond peamiselt kohalikest noormängijatest. Võistkonna nimekirjas on Randel Rainer Lille, Erik Kaasik, Sven Pugonen, Kiur-Thomas Vehmanen, Rainer Pastimäe, Sten Kuber, Illimar Pilk, Kristjan Kruusimaa, Arvan-Johannes Lippasaar, Ander Talu, Karl-Gustav Kello, Fred Liivak, Mihkel Kurg, Henri Matikainen ja Cristo Kens.

Päevajuht Pavo Raudsepa terav silm leidis kohe tiimi kõige pikema palluri. Selleks on number kuue all mängima hakkav Rainer Pastimäe. Noormehel on pikkust kaks meetrit. Järgmisena usutles päevajuht pikemalt turjakat Ander Talu, kelle särgil number 23. “Kas tead, mis ülesanne on meeskonna kõige laiemate õlgadega mehel?” päris Raudsepp. “Ei tea,” tunnistas Talu. “Sa oled meeskonna turvamees,” määras päevajuht talle ameti. Noormees jäi sellega nõusse ja lubas oma tiimikaaslaste eest seista.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles