Eesti Meedia ja Virumaa Teataja said tunnustuse ööjooksu kajastuse eest

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Meedia spordi- ja üritusturunduse projektijuht Margus Reintal.
Eesti Meedia spordi- ja üritusturunduse projektijuht Margus Reintal. Foto: Ain Liiva

Eesti Meedia ja kontserni kuuluv Lääne-Virumaa päevaleht Virumaa Teataja pälvisid augustis Rakveres toimunud seitsmenda Eesti ööjooksu korraldajatelt tunnustuse ning tänukirja koostöö eest Baltikumi kõige omanäolisema rahvaspordiürituse kajastamisel.

Rahvasuus tormijooksuks ristitud ja väga ekstreemsetes tingimustes – paduvihmas ja tormituultes – lõppenud ööjooksust pakkus Eesti Meedia mitmes kanalis nii eel- kui ka järelkajastusi, samuti tehti sündmusest Virumaa Teataja veebilehel otseülekanne.

Meediapartneri esindajana ööjooksu korraldajatelt tänukirja ja meene vastu võtnud Eesti Meedia spordi- ja üritusturunduse projektijuht Margus Reintal lausus, et ööjooksu näol on tegemist Eesti jooksukalendri ühe vaieldamatult omanäolisema üritusega, mis kutsub rajale tuhandeid liikumissõpru Virumaalt ja kaugemaltki. “Sel aastal tõestati seda taas,” lausus Reintal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles