Rakvere koalitsioonileping: mis tehtud, mis mitte? (1)

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reketlonihall on Aqva spordikeskuse nime all avatud, koalitsioonilepingus lubatud koerte harjutusväljaku valmimine seisab aga välitenniseväljakute ehituse taga.
Reketlonihall on Aqva spordikeskuse nime all avatud, koalitsioonilepingus lubatud koerte harjutusväljaku valmimine seisab aga välitenniseväljakute ehituse taga. Foto: Meelis Meilbaum

Rakveres neli aastat tagasi võimule tõusnud Isamaa ja Res Publica Liit, reformierakond ja sotsiaaldemokraadid sõlmisid koalitsioonileppe, milles muu hulgas punktid, mida nad kavatsevad nelja aasta jooksul korda saata. Mõndagi on tehtud, mõndagi ka tegemata.

Rakvere linnapea Mihkel Juhkami ütles, et igapäevaelu ei käi kindlasti lepinguridu uurides. “Paar korda aastas saame koalitsioonipartneritega ikka kokku ja arutame, mida ja kuidas linnas teha,” sõnas ta.

Koalitsioonilepingus on kirjas: “Seame eesmärgiks tagada Rakvere linna lastele vajalikul määral lasteaiakohti. Renoveerime endise Rakvere Linna Algkooli hoone energiasäästliku ja tervisliku õpikeskkonnaga Rohuaia lasteaiaks ning avame seal vähemalt viis uut lasteaiarühma. Alustame ettevalmistustega Rakverre veel ühe lasteaia ehitamiseks ning toetame linnas alternatiivsete lastehoiuvõimaluste loomist.”

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles