Kardipoiss jõudis Aravetel poodiumile

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eric Marcus Jaanimets.
Eric Marcus Jaanimets. Foto: Erakogu

Selle hooaja viimased Eesti kardispordi meistrivõistlused peeti nädalavahetusel Aravetel, kus Kadrina kardisõitja Eric Marcus Jaanimets võitis nii 8. kui ka 9. etapil kolmanda koha. Kohal olid Micro 60 klassi Eesti parimad sõitjad.

Laupäevase võistluspäeva kvalifikatsioonis saavutas Eric Marcus (Rich Racing) kuuenda koha. Esimeses eelfinaalis toimis kõik, sõit oli kiire ning finišisse jõudis Eric Marcus kolmandana. Teises eelfinaalis oli tulemuseks viies koht. 

Finaali stardiruuduks oli kõrge neljas asetus, mis andis head eeldused teha korralik võistlus. Finaalsõit oli algusest peale väga tasavägine ning Kadrina sõitja võitles medali eest kogenumate konkurentidega. Pea terve võistluse neljandal kohal sõitnud, suutis Eric Marcus viimasel ringil mööduda eesolevast võistlejast ja tuligi oma selle hooaja kõrgeimale kohale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles