Lehetegu uues kohas

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus koht vajab harjumist ka Virumaa Teataja kollektiivil, kes kõiki kolimiseks kokku pakitud kaste pole jõudnud avada, nii et laudadel ei ole töövahendid ehk veel käepärast kohta leidnud. Head lehte teeme oma lugejatele sellegipoolest.
Uus koht vajab harjumist ka Virumaa Teataja kollektiivil, kes kõiki kolimiseks kokku pakitud kaste pole jõudnud avada, nii et laudadel ei ole töövahendid ehk veel käepärast kohta leidnud. Head lehte teeme oma lugejatele sellegipoolest. Foto: Marianne Loorents

Virumaa Teataja toimetus on ennast uues kohas sisse seadnud. Viiel hommikul nädalas lugejate postkasti jõudev päevaleht valmib nüüd Swedbankiga samas hoones kolmandal korrusel, kust avaneb kaunis vaade Rakvere Keskväljakule.

Kel soovi toimetuserahvaga suhelda või lehte tellida, sel tasub siseneda Laada tänava poolsest uksest ja otsida üles kommipoe vastas asuv lift, mis viib kolmandale korrusele Virumaa Teataja toimetusse.

Lehetegu uues kohas.
Lehetegu uues kohas. Foto: Marianne Loorents
Lehetegu uues kohas.
Lehetegu uues kohas. Foto: Marianne Loorents
Vaade toimetusest.
Vaade toimetusest. Foto: Marianne Loorents
Lehetegu uues kohas.
Lehetegu uues kohas. Foto: Toomas Erapart
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles