Pinksimängijatel olid käed tööd täis

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauatennis.
Lauatennis. Foto: Marianne Loorents

Nädalavahetus möödus lauatennisemängijatele tegusalt. Rakvere spordikooli õpilased mängisid Eesti laste grand prix’ etapil medalikohtadele ning Viru-Nigulas tehti algust maakonna osalejaterohkeima lauatenniseturniiriga.

Tartus toimunud Eesti laste grand prix’ esimesel etapil saavutas Rakvere spordikooli lastest Adelina Zulfukarova T15 klassis teise koha. Juunioride arvestuses teenis ta Evelin Lestali memoriaalil endast vanemate ning kogenumatega võisteldes kolmanda koha autasu. Raili Nurga teenis grand prix’l teise koha T13 arvestuses. Samas vanuseklassis jäi Anita Kostap napilt pjedestaalilt välja ja platseerus neljandaks.

P13 mõõduvõttudest väljus Enar Kruus viiendana ning Rico Kruus saavutas 10. koha. 11-aastaste poiste arvestuses saavutasid Simon Uustalu 10., Martin Rohtla 12. ja Ert Arpo 15. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles