Ka driftijad avastasid Kehala, järge ootavad ringrajasõitjad

Aarne Mäe
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Atraktiivne driftijate seltskond käis Kehalas omavahel mõõtu võtmas, maad on kuulamas käinud ka ringrajasõitjad. Ringrajavõistlusteks tuleks  Kehala ringi veelgi täiendada.
Atraktiivne driftijate seltskond käis Kehalas omavahel mõõtu võtmas, maad on kuulamas käinud ka ringrajasõitjad. Ringrajavõistlusteks tuleks Kehala ringi veelgi täiendada. Foto: kehala.ee

​Palju raha, aega ja energiat Kehala ringile pühendanud suurettevõtja Oleg Grossi rõõm oli suur, kui driftijate promootor tema poole pöördus, et uurida võimalust Kehalas Balti meistrivõistlused korraldada.

Oli ju Gross autospordikeskust arendades just unistanud, et seal saaks peale ralli ka muid võistlusi pidada.

Kunagi pelgalt Viru ralli üheks kiiruskatseks kasutusel olnud Kehala ring on aastatega tundmatuseni muutunud. Läinud kevadest tehti sellest mõne kuu jooksul FIA (rahvusvaheline autospordiföderatsioon) nõuetele vastav ralli­sprindirada, mida kiitis isegi neljakordne autoralli maailmameister Sébastien Ogier.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles