Pargi kohvik saab osaks politseimuuseumist

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täpselt nädal aega saab veel sellest kohvikust Elle Belkini käest värskeid saiakesi ja kohvi osta.
Täpselt nädal aega saab veel sellest kohvikust Elle Belkini käest värskeid saiakesi ja kohvi osta. Foto: Marianne Loorents

Septembri viimane reede on Rakvere legendaarse pirukapoe – Rahvaaia lähistele jääva Pargi kohviku – viimaseks päevaks. Edaspidi saab sellest politseimuuseumi laiendus.

Kohvik on tegutsenud juba üle 20 aasta, aga ikka on veel linlasi, kes sellest esimest korda kuulevad ja on üllatunud, ütleb müüjanna Elle Belkin.

“Minu käest on kliendid korduvalt küsinud, et kas ma ikka tean, kuidas seda väikest kohvikut kutsutakse – peldikubaariks! Tean muidugi, et siin oli kunagi linna avalik käimla. Ja kui vanematele inimestele seletada, et see kohvik asub Õllepruuli tänaval, siis seda ei teata, aga kui öelda, et asukoht on seal, kus oli varem linna kemps, siis teatakse kohe,” räägib müüjanna Elle Belkin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles